Машина за боядисване SERAFIMOV SYSTEMS HSP3950

Бояджийска машина SERAFIMOV SYSTEMS HSP3950 БУТАЛНА ПОМПА, СМАРТKОНТРОЛ, Airless машина за латекс, фасаген, грундове, лакове, емайли, бои, масла

Машина за боядисване SERAFIMOV SYSTEMS HSP3950

Бояджийска машина SERAFIMOV SYSTEMS HSP3950 БУТАЛНА ПОМПА, СМАРТKОНТРОЛ, Airless машина за латекс, фасаген, грундове, лакове, емайли, бои, масла

5/5 (1 гласа)
promo
Mashina-za-boyadisvane-SERAFIMOV-SYSTEMS-HSP3950.jpg
Mashina-za-boyadisvane-SERAFIMOV-SYSTEMS-HSP3950.jpg

 Бояджийска техника Serafimov Systems HSP3950.

Airless Машина за безвъздушно боядисване, БУТАЛНА ПОМПА! Професионален клас! Електронно регулиране на налягането Приложение в промишлеността и строителството, както за големи, така и за малки обеми работа, за безвъздушно нанасяне на латекс, фасаген, грундове, лакове, емайли, бои, масла.
Вискозитет: среден до висок
Цената включва: ПОДАРЪК 50 см удължител за пистолет.
 
Всички резервни части на склад.
Гаранционен и след гаранционен сервиз до 24 часа!
В НАЛИЧНОСТ
 
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:
Модел: Serafimov Systems HSP3950
* Напрежение / Честота: 220-240V / 50Hz 
* Мощност: 900W 
* Макс. налягане: 220bar / 3050PSI
* Макс. раб. налягане: 160 bar 
* Макс. дюза размер: 0,021" 
* Дистанция на пръскане: 350-400 мм
* Доставка: 2,1 л./мин.
* Дължина на маркуча за високо налягане: 15 м 
* Макс.дължина на маркуча за високо налягане: 30 м 
* Тегло: 14.5 кг
 
МАТЕРИАЛИ:
грундове, латекс, емайли, лакове, всички видове фасадни бои, покрития на водна основа, бои на химическа основа, емулсии, алкидни бои (на органична основа).
 
СТАНДАРТНА ОКОМПЛЕКТОВКА:
Машина за боядисване HSP3950 - монтирана на стойка за по-лесно и удобно транспортиране, маркуч 15 м 1/4" за високо налягане, пистолет за високо налягане с предпазител за дюза и един брой дюза, сервизен комплект инструменти и масло за помпа,манометър за високо налягане 400 bar за лесно обслужване и работа.
 
ОПИСАНИЕ:
Машината работи под високо налягане на флуида, което се създава от бутална помпа. Помпата, посредством бутало, засмуква материала от съда и го нагнетява към маркуча за високо налягане. Работи се с пистолет за високо налягане на флуида. Максималното работно налягане на машината е 220 bar, а оптималното работно налягане се регулира на 160 bar, посредством регулатора за налягане.
Машината е снабдена с манометър за високо налягане за контролиране на оптималния режим за работа, което води до удължаване живота на помпата и двигателя.
 
ПРИЛОЖЕНИЕ:
в промишлеността и строителството, както за големи, така и за малки обеми работа.

Напишете мнение:

* Вашата оценка:
...

Потребителски коментари:

| Оценка: 5 | Дата: 16.04.2016
Улеснение е да се работи с машина за боядисване. Купих си много качествена такава и на добра цена от Серафимов Системс, които ми препоръчаха приятели. Моделът е HSP3950. Препоръчвам я, ако някой се колебае какво да купи!