Машина за боядисване STORCH LP690

Бояджийска машина за безвъздушно боядисване STORCH LP690, бутална помпа, професионален клас

Машина за боядисване STORCH LP690

Бояджийска машина за безвъздушно боядисване STORCH LP690, бутална помпа, професионален клас

0/5 (0 гласа)
promo
Mashina-za-bezvazdushno-boiadisvane-STORCH-LP690.jpg
Mashina-za-bezvazdushno-boiadisvane-STORCH-LP690.jpg

Бояджийска техника STORCH LP 690 Машина за безвъздушно боядисване, БУТАЛНА ПОМПА! Професионален клас - за безвъздушно нанасяне на латекс, фасаген, грундове, емайли, бои, масла.

Вискозитет: среден до висок 
 
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:
Mодел: STORCH - LP 690
-мотор:  1,61 kW
-раб. напрежение: 220 V
-макс. налягане: 207 bar
-оптимално работно налягане: 160 bar
-макс. дебит на потока: 2,8 l/min
-макс. размер на дюзата: 0.027"
-тегло: 35 кг
-дълж. на ел. кабела: 3 м
 
МАТЕРИАЛИ:
грундове, латекс, емайли, лакове, бои, всички видове фасадни бои, покрития на водна основа, бои на химическа основа, емулсии.
 
СТАНДАРТНА ОКОМПЛЕКТОВКА:
STORCH - LP 690 - монтирана на количка за по лесно и удобно транспортиране, маркуч 15 м /1/4" за високо налягане, пистолет за високо налягане с предпазител за дюза и един брой доза, сервизен комплект инструменти и масло за помпа, Smart Control за лесно обслужване и работа.
 
ОПИСАНИЕ:
Машината работи под високо налягане на флуида, което се създава от бутална помпа. Помпата, посредством бутало, засмуква материала от съда и го нагнетява към маркуча за високо налягане. Работи се с пистолет за високо налягане на флуида. Максималното налягане на машината е 207 bar, а оптималното работно налягане се регулира на 160 bar, посредством регулатора за налягане.
Помпата е от висококачествени материали, което гарантира дългата експлоатация на машината. Машината е снабдена с цифров дисплей (Smart Control), който позволява електронно регулиране на оборотите, което предпазва от евентуални неизправности.

Напишете мнение:

* Вашата оценка:
...

Потребителски коментари: