Прахосмукачка за мокро сухо прахоулавяне BOSH GAS 25 L SFC

Професионална прахосмукачка BOSH GAS 25 L SFC за работа с електрически инструменти и машини за шлайфане на стени и тавани, самопочистване на филтрите

Прахосмукачка за мокро сухо прахоулавяне BOSH GAS 25 L SFC

Професионална прахосмукачка BOSH GAS 25 L SFC за работа с електрически инструменти и машини за шлайфане на стени и тавани, самопочистване на филтрите

0/5 (0 гласа)
promo
Prahosmukachka-za-mokro-suho-prahoulavyane-BOSH-GAS25-L-SFC.jpg
Prahosmukachka-za-mokro-suho-prahoulavyane-BOSH-GAS25-L-SFC.jpg

Напишете мнение:

* Вашата оценка:
...

Потребителски коментари: